Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Drage divne Device – SREĆAN rođendan! A svima što ste se odmarali, odmarali ste se! Krenuo je retrogradni Uran, krajem nedelja 27.08. je tamni Mesec u Devici koji kao splet strasti i smisla. Sve ovo će nekima biti too much, imajte obzira i ne izazivajte, jer mnogi će se teško nositi sa svim aspektima! Svađe, nesporazumi, ishitrene reakcije kao i raskidi će biti česti! Sve ove energije možemo da iskoristimo na negativne stvari ili da damo sve od sebe i da bukvalno izvedemo jednu, ali vrednu ili čitavu seriju REVOLUCIJA na ličnom nivou! Da, sve i svašta je retrogradno! To znači da možemo i trebamo da radimo na svim onim stvarima koje smo stavljali po strani i ćuškali pod tepih. E pa nema više toga. Sve ove energije mogu da se iskoriste za VAŠE dobro! Taman u pravi čas imaćemo mlad ili tamni Mesec u Devici koji je SJAJN za sve nove početk! Kako je u Devici bilo bi dobro povesati računa o zdravlju, shrani, rutinama, dijetama i vežbanju! Sve što podrazumeva čistoću, krotkost, preciznost... Trebali bi da pospremimo kuće, stanove, radne prostore, ALI isto tako i da pročistimo svoje misli, emocije i da budemo jaaako precizni sa svojim rečima... Trebamo povesti računa o svom zdravlju – mentalnom, fizičkom, duhovnom, porodičnom pa i poslovnom, fiskalnom zdravlju! Biti praktični, pametni, efikasni, sve pospremiti, srediti.. Detalji su BITNI! Razmišljajte o novim dodatnim zanimanjima! SVE ono što Devica voli to treba da se radi! Uran će biti retrogradan do januara 2023. u Biku - očekujte NEOČEKIVANO! Pogotovo što se tiče finansija na svetskom nivou! Budite mudri u svim svojim finansijko poslovnim odlukama, imajte sve informacije pa i više od toga! Merkur prelazi u Vagu i to će nas spasiti glupih i neprimerenih komentara. Družićemo se, ali namenski i gledaćemo da izvučemo najbolje za sebe! Maltene je sve retrogradno, NE PANIČITE. Sva ta retrogradnost je sjajna za završavanje svačega nečega što traži našu pažnju!

Kao i uvek, mala napomena: 2022. je priprema za 2023. Sve ali SVE će biti drugačije. Budite deo promena,  bolje nego da budete promenjeni!

LAKE CAKE za ovaj mladi ili tamni Mesec u Devici
Šta je ono za čim najviše žudite? Zapišite, razmislite o tome i napravite mapu kako doći do toga.
Osećanja i energije su na pojačanom nivou. Kako se osećate? Zapišite svoja osećanja.
Zapišite svoje najveće uspehe i analizirajte kako ste do njih došli, možda možete nešto da primenite?
Otvorite karte ili rune ili angažujte jednog od naših astrologa da vam pomognu u odabiru pravca kojim trebate da krenete!
Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite, a sve detalje vezano za to pogledajte OVDE

MNOGO VIŠE na našem YouTube kanalu ili Instagramu

Mini Astro saveti po znakovima u par reči za pun mesec u Vodliji
Ovan: Puno posla, obaveza, sve se pokrenulo odjednom...
Bik: Tamni Mesec inspiriše, ohrabruje i neke rizike ćete preduzeti.
Blizanci: Smireno, ušuškano, nežno i samo lepe vesti pogotovo od poordice.
Rak: Aspekti traže totalnu iskrenost, recite sve što je na srcu pa sta bude!
Lav: Verujte u sebe i svoje sposobnosti, samo tako pobeđujete!
Devica: Ovo je VAŠ period! Proslavite SEBE sebi! Zaslužili ste!
Vaga: Uključite svoju intuiciju, imaćete neka duhovna saznanja!
Škorpija: Gde vidite sebe za 10 godina! Pravite SAMO dugoročne planove!
Strelac: Ambicija, energičnost i motivacija vinuće vas VISOKO!
Jarac: Proširite svoja znanja, umešnost i dodajte još nešto svojim zanimanjima!
Vodolija: Imaćete priliku da iskažete svoje političke stavove, samo mudro!
Ribe: Romantika i lepi momenti, samo nemojte da vaši strahovi provladaju! 

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…