Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - Zvezdani i praktični saveti za period od 10. od 17.11.2022.

Sve je obojeno pomračenjem punog Meseca u Biku, osećaćemo globalno posledice narednih 6 meseci! Možda vam se ne čini tako na prvi pogled ali samo čekajte, razne istine će isplivati koje će nas šokirati do te mere da nista više nikad neće biti isto! Iako će se svašta dešavati globalno, na nama je da individualno budemo bedemi svojih osećanja i da ih kontrolišemo, osvestimo, usmerimo ka boljim i pametnijim ciljevima! Očekuju se promene na globalu oko para, finansija na neki način. Komunikacije i karma igraju veliku ulogu. Pazite kako komunicirate i razgovarate, nemojte samo svoje stavove da namećete već zaista saslušajte i razumite svoje sagovornike. Saturn i karma dolaze po svoje i pre nego što se neki nadaju. Uostalom , kupite kokice, uvalite se negde udobno i samo gledajte. Sve što je započeto pa ostavljeno da visi, moraće da bude završeno. Savet je da prihatate SVE promene, a biće ih. Jednostavno, nemojte baš uvek uzvodno (biće prilika i za to) neke stvari ipak moramo malo da pustimo da nas reka promena vodi na neke nove obale i vidike. Krajem nedelje 16 i 17.11. Venera i Merkur će preći u slobodoumnog Strelca, tako da će sve postati daleko lakše za hendlovanje! Raspoloženje će nam takođe biti daleko bolje! Suštinski SVI, ceeeooo ljudski rod prolazi kroz promene, jer idemo ka dobi Vodolije gde će imati prođu samo oni koji su se promenili NA BOLJE! Nemojte samo da se ukopate reda radi u svojim ustaljenim šemama, već prihvatite promene. Sve ovo je za naše kolektivno dobro. Svet takav kakav je sad je prilično nefer. Sve to će se menjati milom ili silom.
Po ĐOTIŠU (indijskoj astrologiji) sve što se dešava sa eklipsama ima svoij eho u događajima od pre 18 godina, znači 2004.
Izdvojila bih proglašenje nezavsnosti Crne Gore, primanje u članstvo 10 zemalja u EU i NATO, „Narandžastu“ revoluciju u Ukraini koja je po meni bila okidač SVEGA što se dešava danas na tom prostoru, napravljen Facebook, veliki neredi na Kosovu i Metohiji od strane albanskih separtista... Uostalom bacite i vi pogled OVDE. Razmislite šta se dešavalo vama tokon 2004. i obratite pažnju. 

Sve je ovo jedan veliki ispit koji nas priprema za Doba Vodolije, JER 2022. od koje je ostalo jos manje od 60 dana je priprema za 2023. gde će sve, ali bukvalno SVE će biti drugačije. 
Ne plašite se promena koje su neminovne već učestvujte u njima, jer sve je bolje milom nego silom.

LAKE CAKE za eklipsu punog meseca u Biku 08.11.:
Napravite „mesečevu vodu“ tako što ćete vodu u bokalu ili flaši ostaviti na mesečini uz sve želje i afirmacije koje smatrate da vam u narednih 28 dana trebaju, kao na primer: srećna sam, zdrava, prava, vesela i uspešna ili kako god vi smatrate da vama treba. Ovo važi za sve faze Meseca, ali je najjača za pun i tamni Mesec.
Otvorite karte ili rune ili angažujte Jednog od naših astrologa da vam pomognu u odabiru pravca kojim trebate da krenete!
Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite, a sve detalje vezano za to pogledajte OVDE

MNOGO VIŠE na našem YouTube kanalu ili Instagramu

Mini Astro saveti po znakovima u par reči 
Ovan: Moraćete malo da podelite svoje znanje i imanje. Budite darežljivi, galantni i nikako sebični.
Bik: Nezavisnost i sloboda, pa čak i da ste u vezi budite uvek SVOJI! 
Blizanci: Svako od nas ima nekog od poverenja sa kojima deli tajne, e u tom grmu je zez, jer će neka vaša tajna da izađe na videlo!
Rak: Pripadanje je velika tema. Ako se ne osećate da pripadate negde, jednostavno vas neće biti više tu.
Lav: Karijera će igrati veliku ulogu i okupirati vašu pažnju!
Devica: Sve u šta ste verovali će biti dovedeno u pitanje, što će vas baš baciti u rebus.
Vaga: Rešite sve svoje dugove, ali ne samo materijalne, već SVE. Znate već...
Škorpija: Bliski odnosi su pod lupom, neki na isledničkoj klupi, a drugi u podrumu na spravama za mučenje. 
Strelac: Menja se vaš lifestyle! Svi će biti iznenađeni ali niko više od vas samih!
Jarac: Najmlađi članovi porodiće će vas iznenaditi stavom, ali sve je to dobro na duge staze! 
Vodolija: Okolnosti će vas naterati da napravite meni MNOGO bolji odnos, balans između posla, života i uživanja.
Ribe: Brdo drame oko vas ali niste direktan učesnik, više kao neko na klupi. Budite bff onima koji su u prvim borbenim redovima.

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima Bogdankom Bobom Zlatar i Vilom Dobrilom i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što vas očekuje u narednom periodu, kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a možete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!

Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.

Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…