Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Trenutna situacija: POMRAČENJE MESECA
Smatrajte da je pomračenje 08.11. bila kosmička pozivnica u klub „najbolja varijanta sebe“. Sve se namestilo - energije, kosmos, aspekti pa čak i Zemlja, Mesec i Sunce... full. Sve ovo je deo nekog velikog plana, a mi smo na ispitu zrelosti. DOBROČINSTVO je norma i mislite malo više o kolektivu, ne samo o sebi. Meditirajte, maštajte, stvarajte,...

Savet: MANIFESTOVANJE
To što tražite činom manifestacije u stvari traži VAS! Manifestacija je pretvaranje misli u stvarnost, JER misli jesu materijalne čim se izgovore kao mantra, bajalica ili molitva, postaju deo naše individualne, ali i kolektivne svesti.
Fokusirajte se na ono što zaista želite svim srcem, ali obratite pažnju da to ne škodi nikome i da ne utičete na tuđu slobodnu volju.

Rasplet: TRANSFORMACIJA
Kada nešto više nema smisla u vašem životu, to vas onda nepotrebno opterećuje. Jednostavno PUSTITE da sve ode što vam stavra teret i što vam ne da da napredujete. Svi imamo neka verovanja i granice koje smo sebi postavili, a sve to je tu da nas ušuška. Ali od ušuškanog slaba vajda u smislu napretka. Budite nežni prema sebi. Napredak i rast može da bude izazovan...možete vi to.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
 • Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…