Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

ODABERITE JEDNU KARTU I PROČITAJTE PORUKU

AS MAČEVA: Mač sam po sebi može da vas spase, ali i uvali u neprilike, jer zavisi kako ga koristite. Oličenje je bistrog uma, istine, pravde i mira! Što se tiče posla budite realni ali zaista. Ako trebate da proširite svoja znanja, učinite to! U ljubavi signalizira da će se razgovarati o pravcu veze, sad je trenutak da kažete sve što vam je na duši i srcu. Što se zdravlja tiče zdrava hrana, zdrav stav... zdravo sve.

CARICA: Simbol svega što je žensko i ženstveno, majčinstvo, rađanje, briga o porodici, mudrost, plodnost, deca, kuća, zaštita doma i domovine, nežnost i jačina. Svaka žena je rođena u bolu i može da iznese svaki bol ovoga sveta. Bez žena nema sveta, ALI... Sva bogatsva i zadovoljstvo koja donosi ova karta ipak idu uz velike žrtve, rad, trud i odricanja baš kao svaka žena. U poslu uspeh pogotovo ako se tiče dece, žena, ekologija, luksuz, putovanja.. Uspeh u ljubavi, najava trudnoće, izlasci u prirodi, zadovoljstvo u kući. Zdravlje je odlično, psihofizička ravnoteža, ishrana prirodna, med, mleko i slično.

TROJKA PENTAKLA: Bogatstvo koje se umnožava i širi! Blagonaklona onima koji grade, imaju partnere, prave slavlja i uveseljavaju druge. Uspeh je u timskom radu. Ljubav cveta i najava zajedničkog života. Ako vam je ugroženo zdravlje okupite tim različitih stručnjaka.

LUDA: Sve je moguće. Univerzum i sile žele da uspete u svakom poduhvatu pogotovo ako je neka luda avantura. Najava NOVIH momenata, odnosa, perspektive... Samo verujte u sebe. Početak ljubavne veze ili podizanje aktuelne na viši nivo. U poslu nešto novo koje možda neće biti isplativo, ali će vas uveseliti. Zdravlje dobro uz alternativnu medicinu, čajeve, homeopatiju, bahove kapi i slično.

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 za Bogdanku Bobu Zlatar ili Vilu Dobrilu, a mozete i da se prijavite za našu Školu Astrologije!
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
 • Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…