Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere - ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 13. do 20.01.2023.

ODABERITE JEDNU KARTU I PROČITAJTE PORUKU SATKANU OD RUŽA

RUŽA BEZ TRNJA: Imate pravo na svoja zadovoljstva, mir I život kakav vama odgovara. Većina ruža ima trnje koji su tu da nas opomenu da se ne približavamo previše ili barem sa velikom dozom opreza. Ali postoje i one retke ruže bez trnja i one su privilegovane da svi možemo da uživamo u njihovoj lepoti i mirisu bez bojazni od povreda. Ova karta je putokaz za uživanje u životu, a da sebe ne limitirate ili samo sabotirate, pa samim tim i da propustite jedan minut lepote ovoga sveta!

OTVORENA: Kažite DA životu, novim ljudima, iskustvima i saznanjima! Verujte životu! Niko nije imun na osećaj izdaje, prevare, agonije laži i zablude. Sve nas to boli, ali sve to zajedno sa najuzvišenijim podvizima i učinkom čovečanstva čini život jedinstvenim i vrednim svakog trena! Jednostavno budite otvoreni za SVE i lepo i ružno i tužno,... sve. Iz svega ćete izaći bolji i pametniji!

MISTIČNA RUŽA: Empatična, saosećajna, posvećena, skromna, milostiva i humanista! Budite blagonakloni čak i prema onima koju su vas svesno ili ne povredili! Potrudite se da sve vidite kao neku vrstu blagoslova. Ovo je karta saosećanja, otvorenog srca i dubokog poštopvanja prma svima i svemu! Svi smo prošli kroz razna iskustva. Ova karta je pozivnica da otvorite srce dobroti čak i kada vam se učini da bi da ga zatvorite.

Ako želite da podržite našu AKCIJU za pomoć kucama, macama i konjima kliknite OVDE!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

  • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876.
  • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768.
  • Porudžbine i pitanja 0693463462.

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

  •  

    Lokacija:
    Beograd, Srbija

  •  

    E-mail:
    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  •  
    Telefon:
    +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…